Frederiksberg Høstfest - til middag med Timm Vladimirs Køkken

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival, Frederiksberg Kommune, Økologisk Landsforening og Byhøst - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Timm Vladimirs Køkken er en del af Frederiksberg Høstfest og serverer en fantastisk tre-retters middag i partnerskab med en økologisk landmand.

Timm Vladimirs Køkken handler om nærvær, relationer og oplevelser, og det er også disse værdier, som vi til årets høstfest vil føre ud i livet gennem vores engagement og vores kulinariske forståelse. På vores madskole i Valby er det jo oftest gæsten, der selv tilbereder maden. Men på denne aften kan vores gæster læne sig tilbage, nyde stemningen, smagene og lade sig forkæle, når Timm & Team står klar med en fantastisk tre-retters høst menu i partnerskab med en økologisk landmand og frivillige fra Frederiksberg.

Vi er stolte over, at være en del af årets Frederiksberg Høstfest og glæder os til at være med til at forene jord til bord-princippet, som også spiller en stor rolle i vores dagligdag. Den gode kvalitet, respekten for sæsonerne og ikke mindst vigtigheden i at stoppe madspild er tre værdier, som vi dagligt værner om i Timm Vladimirs Køkken. Organiske restprodukter bliver genanvendt til biobrændsel og vores gæster bliver altid opfordret til at tage deres rester med hjem.

Endnu engang glæder Timm Vladimirs Køkken sig til at gøre Frederiksberg Allé og Høstfest endnu sjovere og mere smagfuld. Vi ser frem til en hyggelig aften, glade mennesker, skøn mad og masser af god høststemning på Frederiksberg.

Medbring selv service til middagen.

Adresse: Frederiksberg Allé Frederiksberg

Høstmiddag med Timm Vladimirs Køkken d. 25. august
Husk din egen service. Vi glæder os til at se dig.
á 230,00 kr.
+ 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223