Seoulmade og Sæsonmelier tænder op for dine smagsoplevelser, når bordene fyldes med koreansk mad og livlige naturvine!
Johanne Næsby Fick fra Seoulmade har kreeret en menu, der tager udgangspunkt i den koreanske ret "ssam". Ssam betyder "indpakket" og lægger op til et social og casual festmåltid. Man bygger selv sine egne små velsmagende bider ved at wrappe forskellige småretter af grøntsager, svampe, kimchi og grillede kød i et salatblad. Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med Ssam, så slå til nu. Du vil ikke fortryde det!
Korea bliver dog ikke aftenens eneste stop, for Kristina Muusmann fra Sæsonmelier vil sørge for, at du også kommer et smut forbi Tjekkiet. Kristina serverer 3 forskellige vinstile fra hendes egen import og svarer gerne på spørgsmål som, hvorfor du skal drikke tjekkisk orangevin til din kimchi!
Din vært
Bag eventet er Johanne Næsby Fick og Kristina Muusmann, som lærte hinanden at kende under Sommelieruddannelsen i 2020 hos DSU. Siden da har de begge startet egne firmaer, som har den gode (smags)oplevelse tilfælles. Johanne er bag Seoulmade, hvor hun laver koreanske specialiteter og pop up events.
Kristina er bag Sæsonmelier, der importerer vin fra Tjekkiet og Slovenien og derudover laver bla. sæsonmiddage.
Sammen har de sat sig for at slå deres specialer sammen og lave et brag af en middag!
Instagram Sæsonmelier
Instagram Seoulmade
Mød morgendagens madtalenter på Fiskerizakajaen
Med ambitionen om at løfte morgendagens gastronomiske arvtagere, har Copenhagen Cooking, sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen på Smedetoften i Nordvest, tilbudt unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter har fået stillet en køreklar restaurant gratis til rådighed, så de kan teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for festivalens gæster.
Se hele det flotte line-up af morgendagens madtalenter på Copenhagen Cooking og Fiskerizakajaenh her.
Velkomst
Seoulmade østers og et glas forfriskende bobler
Hovedret
Koreansk Ssam. Et festmåltid bestående af 8 småretter, grillet kød, ris, sprøde salatblade samt Seoulmades hjemmelavede kimchi og ssamjang (dip)
Se uddybende konceptforklaring i teksten
Afslutning
Lille surprise
Vinmenuen består af 3 glas nøje udvalgte vine fra Sæsonmeliers import
Menuen kan ikke justeres ift. allergier og diæter.
Billetter sælges kun i par á 2 gæster. Prisen nedenfor er per person. Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Billetsalget lukker 3 dage før eventet finder sted.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev