Kursus: Sushirulle for øvede

Præsenteres af Sakana

Lær at sammensætte og lave kaburimaki som japanske sushikokke gør det i Tokyo.

Perfekte sushiruller med tilbehør uden på rullen også kalder kaburimaki er ikke det nemmeste lave. Hele smagsoplevelsen afhænger af, at der er skabes en harmonisk balance mellem fyldet inden i rullen med tilbehøret uden på rullen. Det ene må ikke overdøve det andet.

At lave den perfekte kaburimaki er ikke det nemmeste at lave, der er mange forskellige trin du skal igennem og dine knivteknikker bliver udfordret. Jeg vejleder og viser dig, hvordan du laver velsmagende kaburimaki som også er en fryd for øjet.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk kaburimaki rulle og europæiske kaburimaki rulle.
Du lære, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr til kaburimaki hos en fiskehandler.
Du arbejder med flere forskellige skæreteknikker til, at preppe grøntsager og fisk til selve fyldet og til at beklæde rullen.
Du arbejder med andre skæreteknikker til, at skærer silkebløde fiskeskiver i en ensartet størrelse, så de egner sig til at beklæde sushirullen.
Du lære, at bruge forskellige håndteknikker til at lave velsmagende og aromatisk kaburimaki ruller.

Trin-for-trin lærer du at lave 2 forskellige kaburimaki ruller, i alt 16 sushistykker.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at sammesætte og lave 2 forskellige kaburimaki ruller.
I alt 16 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

665 kr. per person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 17. september 2017 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 12. september 2017.

Søndag den 19. november 2017 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 14. november 2017.

Pris per deltager 665 kr.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer:

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Adresse: Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 17. sep. 2017 kl. 12:00 - 14:00
á 665,00 kr.
søndag 19. nov. 2017 kl. 12:00 - 14:00
á 665,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223