Madmodsløbet

Præsenteres af Claus Meyers velgørenhedsfond Melting Fond - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Danmarks sejeste børneløb. Tør du smage på det hele?

Turen går gennem Kongens Have den 26. august, hvor børnene smager sig igennem seks spiselige poster, der helt sikkert ikke minder om noget, der normalt ville lande på middagsbordet en onsdag aften. Sidste år blev børnene undervejs på ruten, udfordret af smagsprøver som kamelmælk, melormesalat, dunser af svinelever og hjerter, og i år bliver det endnu vildere.

Der er goodiebags med spiselige lækkerier til alle deltagere. Madmodsløbet præsenteres for femte år i træk sammen med Arla Food Fest, og billetten til løbet giver adgang til hele området lørdag, både for den madmodige deltager og en voksen ledsager. På hele festpladsen er der masser af aktiviteter.

Løb for et godt formål
Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus, og overskuddet fra løbet går til fondens aktuelle madprojekter, der blandt andet bekæmper fattigdom og hjælper, udsatte unge i Bolivia og USA.

Pris
Early Bird Billet: - 130 DKK ( sælges til og med 1. august)

I Early Bird prisen får løber + ledsager adgang til Madmodsløbet, Arla Food Fest, en goodiebag til løber & 1 stk. friskbagt kanelsnurre, som enten kan nydes i Meyers bageri på pladsen eller tages med hjem (mod fremvisning af billet).

Herefter koster billetterne 150 DKK. Med denne billet får du + ledsager adgang til Madmodsløbet, Arla Food Fest og en goodiebag.
Hvis der ikke er udsolgt, sælges de resterende billetter i døren til 150 DKK.

Praktisk information
· Løbet foregår i Kongens Have lørdag den 26. august 2017
· Startnumre til Madmodsløbet afhentes ved indgangen til festivalpladsen lørdag den 26. august mod fremvisning af billetter
· Vi anbefaler, at løbsdeltagerne er mellem 4 – 13 år, men skulle en tre-årig eller en 14 årig have lyst til at deltage, er de velkomne
· Der er en rute på 1 km for de mindre børn og en rute på 2 km for de større børn. De mindste må gerne have en voksen med rundt på ruten – men smagsprøverne er forbeholdt børnene.
· Løbet arrangeres af fonden Melting Pot og Meyers Madhus, og afvikles i forbindelse med Arla Food Fest.
· Hver løbsdeltager kan uden beregning have en voksen ledsager med ind på festival-pladsen.
· Øvrige voksne kan få adgang til festivalpladsen ved at købe en tilkøbsbillet til Arla Food Fest
· Små børn i alderen 0-3 år har gratis adgang til festivalpladsen
· Festivalpladsen har åbent til kl. 18.00. Se hele programmet for Arla Food Fest på www.arlafoodfest.dk


TIDSPLAN MADMODSLØBET
Kl. 8.45 Afhentning af startnumre + Billetsalg til Madmodsløbet åbner

Kl. 9.00 Festivalpladsen åbner for Madmodsløbets deltagere

Kl. tbc Velkomst og opvarmning for 1 KM løbere

Kl. tbc Madmodsløbet for 1 KM løbere (vi begynder med de mindste årgange (født 2012/2013) og sender hele tiden nye løbere ud på ruten. Nærmere tidsplan for hvornår de enkelte årgange ca. sendes afsted, følger via mail i ugen op til at løbet afvikles)


Kl. tbc Velkomst og opvarmning for 2 KM løbere

Kl. tbc Madmodsløbet for 2 KM løbere (vi begynder med de mindste årgange og sender hele tiden nye løbere ud på ruten. Nærmere tidsplan for hvornår de enkelte årgange ca. sendes afsted, følger via mail i ugen op til at løbet afvikles)

Ændringer i ovenstående tidspunkter kan forekomme.

Adresse: Kongens Have, Indgang på hjørnet af Gothersgade og Kronprinsessegade, 1123 København K

Læs mere på: www.meltingpotfoundation.dk/aktiviteter/madmodsloebet/
Madmodsløbet 2017
1 km. inklusiv en gratis ledsager - lørdag 26. august 2017 kl. 09
Dette er en Early Bird billet.

I Early Bird prisen får du + ledsager adgang til Madmodsløbet, Arla Food Fest, en goodiebag & 1 stk. friskbagt kanelsnurre, som enten kan nydes i Meyers bageri på pladsen eller tages med hjem (mod fremvisning af billet).
á 130,00 kr.
2 km. inklusiv en gratis ledsager - lørdag 26. august 2017 kl. 09
Dette er en Early Bird billet.

I Early Bird prisen får du + ledsager adgang til Madmodsløbet, Arla Food Fest, en goodiebag & 1 stk. friskbagt kanelsnurre, som enten kan nydes i Meyers bageri på pladsen eller tages med hjem (mod fremvisning af billet).
á 130,00 kr.
Tilkøb - ekstra ledsager til Madmodsløbet - Arla Food Fest - lørdag den 26. august 2017
Dette er en tilkøbsbillet for en ekstra ledsager til Madmodsløbet, som afvikles i Arla Food Fest i Kongens Have, København. Med denne billet har du adgang til pladsen kl.9.00 til Madmodsløbet.

Når du ankommer, skal du fremvise denne billet (print eller digitalt). Børn ml. 0 - 3 år kommer gratis ind. Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen. Det er ikke tilladt at medbringe mad, drikkevarer (postevand er undtaget) eller dyr på Arla Food Fest. Pladsen er åben fra kl. 10.00 - 18.00 lørdag.
á 75,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223