Mark Hermann Chocolate – Desserter til ny niveau!

Præsenteres af Mark Hermann Chocolate

Ønsker du at kunne fremtrylle fantastiske desserter til venner og familie?

Ønsker du at udvide din kundskab inden for blandt andet chokolade, kage og frugt?

Så er dette kursus lige noget for dig!

Mark Hermann Chocolate åbner dørene for 2 hele dage i deres/ sit køkken, hvor du får alle tips og tricks fra en af de dygtigste i faget!
Mark har arbejdet på flere Michelin restauranter såsom Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Sin erfaring og viden deler han ud af på dette kursus!

I Mark Hermanns køkken er der fokus på den bedste chokolade og 100% økologiske produkter.

Det bliver 2 intense dage i køkkenet:
- Introduktion til målet for de 2 dage
- Nye tekniker
- Valg af produkter
- Tips og tricks løbende i forløbet
- Opsamling søndag. Deling af erfaringer fra forløbet

Det kommer du hjem med:
- Du lærer nye tekniker til opbygning af dessert
- Du erfarer nye smagssammensætninger
- Du lærer tricks til Michelin-præsentation af din dessert
- Du får selvfølgelig alle opskrifter med hjem
- Og din egen dessert, selvfølgelig!

Det praktiske:
- Begge dage starter vi i køkkenet kl 8.30 og slutter kl 16.00.
- Medbring gerne forklæde, eller lån et af vores.
- Begge dage serveres der frokost og der vil hele tiden være kaffe, te og vand
- Min. aldersgrænse 15 år

Adresse: Rosenkæret 15B, 2860 Søborg, Mark Hermann Chocolate

lørdag 12. maj. 2018 kl. 08:30 - 16:00
Lørdag & søndag, 12.+13. maj
á 1.500,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223