Nigiri sushikursus for begyndere

Præsenteres af Sakana

Lær at lave nigiri sushi som japanske sushikokke i Tokyo.

At filetere en fisk så den har en kvalitet, at den kan bruges til sushi, er ikke det nemmeste i verden. For der findes ikke to identiske fisk.
Du skal have fuldstændig styr på fileten. Det er ikke ligegyldigt om du starter med, at skære fisk til nigiri fra fiskens hale eller oppe ved hovedet.

Hvis du gerne vil lave nigiri som er ’to die for’, så skal du have fuldstændig styr på mængden af ris der bruges og, hvordan du med forskellige håndteknikker forener ris og fisk, så det bliver til en gastronomisk oplevelse.

Det er nok at tage fat på, det bliver udfordrende, sjovt og lærerigt.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk nigiri og europæisk nigiri.
Du bliver introduceret til en helt makrel, som du skal filetere i en kvalitet så den egner sig til sushi.
Du arbejder med, at finpudse forskellige fisk såsom makrel, sejfilet, laks og tun.
Du lærer om strukturen i de 4 forskellige fisk og, hvad det har af betydning, når fisken skal skæres til nigiri.
Du arbejder med 6 forskellige skæreteknikker, herunder teknikker der bruges til at skære fisk til nigiri.
Trin-for-trin træner du en håndteknik til, at lave nigiri sushi med makrel og sejfilet.
Du arbejder laver du nigiri stykker med laks og tun, som du også får med hjem.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning, hvor du arbejder og træner teknikker med 4 forskellige fisk.
Dertil laver du ca. 17 stykker nigiri sushi af en kvalitet, så du kan få sushi’en med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

675 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 18. marts 2018 kl. 12.00-14.00 hos Nose2tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 20. marts 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Reference

Privat: Jeg havde en dejlig og lærerig dag på Advanced Sushikursus, vi fik lært nogle gode fif til at lave nigiri og lært den rigtige skæreteknik til fisk (det har jeg savnet).
Zoë er en behagelig, glad og velforberedt underviser. Jeg kommer helt sikker tilbage på et andet kursus”. Anette

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Adresse: Nose2Tail , Flæsketorvet 13A, 1711 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 18. mar. 2018 kl. 12:00 - 14:00
á 610,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223