Nigiri sushikursus for begyndere

Præsenteres af Sakana

Lær at lave nigiri-sushi, som japanske sushikokke i Tokyo gør det.

At filetere en fisk, så den har så god en kvalitet, at den kan bruges til sushi, er ikke det nemmeste i verden. For der findes ikke to identiske fisk.
Du skal have fuldstændigt styr på fileten. Det er ikke ligegyldigt, om du starter med at skære fisk til nigiri fra fiskens hale eller oppe ved hovedet.

Hvis du gerne vil lave nigiri, som er ’to die for’, så skal du have fuldstændigt styr på mængden af ris, der bruges, og på, hvordan du med forskellige håndteknikker forener ris og fisk, så det bliver til en gastronomisk oplevelse.

Der er nok at tage fat på, og det bliver udfordrende, sjovt og lærerigt.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk nigiri-sushi og europæisk nigiri-sushi.
Du bliver introduceret til en helt makrel, som du skal fileterer i en så god en kvalitet, at den kan bruges til sushi.
Du arbejder med, at finpudse forskellige fiskefileter såsom makrel, sejfilet, laks og tun.
Du lærer om strukturen i de 4 forskellige fisk og, hvad det har af betydning, når fisken skal skæres til nigiri-sushi.
Du arbejder med 6 forskellige japanske skæreteknikker, der bruges til at skære forskellige fisk til nigiri-sushi.
Trin for trin arbejder du en håndteknik til, at lave nigiri-sushi med makrel, sejfilet, laks og tun.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning
Du lærer at lave nigiri-sushi med 4 forskellige fisk.
I alt 17 stykker nigiri-sushi af en kvalitet, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Pris

675 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 22. april 2018 kl. 12.00-14.00 hos Nose2tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 17. april 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Reference

Privat: Jeg havde en dejlig og lærerig dag på Advanced Sushikursus, vi fik lært nogle gode fif til at lave nigiri og lært den rigtige skæreteknik til fisk (det har jeg savnet).
Zoë er en behagelig, glad og velforberedt underviser. Jeg kommer helt sikker tilbage på et andet kursus”. Anette

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Adresse: Nose2Tail , Flæsketorvet 13A, 1711 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 22. apr. 2018 kl. 12:00 - 14:00
á 610,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223