Økologisk folkekøkken i en halmballehave

Præsenteres af Det Økologiske Folkekøkken - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Det Økologiske Folkekøkken inviterer til folkekøkken i verdens største halmballehave. Torsdag den 24. august høster vi alt det dejlige økologiske grønt, som er perfekt spiseklar direkte fra halmballerne. Vi serverer kød fra vores egen jerseystud fra Grøntholtgaard, tænder op i stenovn og grill og tilbereder en fantastisk ’family-style’ langbordsmiddag for 100 gæster i haven.

Vores gode ‘urban gardening’ venner fra BIOARK, som er med til at drive haven, demonstrerer svampedyrkning i kaffegrums og køkkenet serverer en ret med 'kaffesvampene'.
Ciderentusiasterne fra Holm Cider holder smagning fra kl. 17:00-18:00 og har lavet en lækker cidermenu til maden. Der skal købes billet til cidersmagningen.

Menuen består af økologiske, lokale og helt friske råvarer og afhænger af, hvad der bliver høstet og leveret på dagen. Retterne serveres på store fade. og der er gode muligheder for atlære sidemanden/-damen at kende. Man kan tage sin yndlings vin, øl eller vand med, eller købe drikkevarer i baren.

Det Økologiske Folkekøkken er et Husum-lokalt køkken, der dagligt bespiser 350 børnehavebørn, og hver torsdag inviterer til folkekøkken. Vi har siden 2014 haft det økologiske spisemærke i guld.

Læs mere på: Okologiskfolkekokken.dk

BIOARK er en københavnsk virksomhed, som samarbejder med restauranter om at udvikle bæredygtige fødevaresystemer i det urbane miljø.

Læs mere på: Bioark.dk

Holm Cider er en familievirksomhed og landets førende importør af kvalitetscider. Holm Cider la

Adresse: Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223