"Fornemmelse for smag" - med professor Ole G Mouritsen

Præsenteres af Drejergården/ Torben Larsen

Udforsk smagens mysterier med en særlig sammensat menu og foredrag af :Ole G Mouritsen

Menu:
En variation over østers
- Pocheret østers på østerscrème i broken gel af havvand med grøn agurkeolie og sprød tang
En palet af mundfølelse: cremet, gel-agtig, fast, slimet og sprød, med masser af havsmag og umami

To klassikere i nyfortolkning
1. Makrel i tomat
- Nitro-markelfiletter i langstidbagt tomatsauce
Den perfekte umamisynergi

2. Pasta med kødsovs
- Kødsovs uden kød - pasta uden pasta
Når samspillet af mundfølelse og umami-smag spiller én et puds

Kalvehjerte med nye kålskud og mayonæse
- Lyn-grillet kalvehjerter skåret i fine skiver
Fra sej til blød og cremet, med et forårskud af sprødhed

Ost
- Tre forskellige ost, som alligevel er ens
Når mejeristen leger med mundfølelse og smagen af forgængelighed

Rababer med havreolie og tang(is)creme
- Forårets første rabarber, langtidsbagt med smag af cerialer
Når kombinationen af syre, sødme, fed, cremet og smagen af kornmark går op i en højere enhed

Afstemt vinmenu


Adresse: Drejergården, Roskildevej 38, 4330 Hvalsø

Læs mere på: drejergaarden.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.