Under Copenhagen Cooking 2023 inviterer Fromberg til 6 delevenlige serveringer med fokus på kartoflen og dens udbredelse. Menuen præsenterer kartoflen fra sine bedste sider i alle tænkelige former og variationer med øje for dens historiske udbredelse og med udgangspunkt i klassiske retter fra hele verden. Der er lagt op til en aften med velsmag, økologi og grønne råvarer, når vi sammen skal en tur jorden rundt med kartoflen. Det hele serveres til deling ved bordet i en uformel ramme. Størstedelen af grøntsagerne er sæsonaktuelle, økologiske, biodynamiske og bæredygtige fra Svanholm Gods.
Din vært
Midt i det ikoniske Vesterbro-kryds, der forbinder Vesterbrogade med Frederiksberg Allé, Værnedamsvej og Oehlenschlägergade, ligger Fromberg - et lokalt spisested med fokus på ordentlige økologiske lokale råvarer, nærende aftensmad og fart på smagene med inspiration fra hele verden.
Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.
Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.
Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Første servering - Paris
Her hylder vi den legendariske kok Joel Robuchon og hans signaturkartoffelret.
Anden servering - Mumbai
Kartoffel og sprød karry går hånd i hånd og det skal vi smage her.
Tredje servering - Valencia
Vi tager kartoflen med tilbage til den “gamle verden”, hvorfra den tog sit udspring, inden den erobrede resten af verden.
Fjerde servering - Lima
Kartoflen er på hjemmebane. Her slog den rødder, før den begav sig ud i resten af verden.
Femte servering - Singapore
Kartoflen hygger sig i godt selskab med kokos, karry, ris og økologisk okse fra Fladhøjgaard. Oksen har græsset i det naturfredede område Nationalpark Vadehavet og er leveret af Spis Min Gris.
Sidste servering - Nexø
Kartoflen er kommet til Danmark og serveres her i forklædning.
(Menuen kan laves vegetarisk såfremt det ønskes)
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev