Rejseminder med Basballe og Jensen

Præsenteres af Basballe og Jensen

Efter mange ture ud i verden, vil vi gerne dele ud af vores oplevelser!

Udover at have arbejdet sammen i Nice, deler vi også glæden ved at opleve og smage eksotiske og udfordrende køkkener på vores mange ture rundt om i verden. Denne glæde vil vi gerne dele med jer, og vi sammensætter i den anledning en 4-retters menu bestående af vores bedste og kæreste rejseminder. Vi vil blive akkompagneret af Marcus Thomey fra Restaurant Camino, som liner et skønt vinkort op til aftenen!

Vi håber på at se jer, og vi lover fuld smæk på smage og sjov!

De kærligste hilsner,

Simon og Jonas

Din vært

Jonas og Simon har arbejdet sammen i Frankrig og kender hinanden helt tilbage fra kokkeskolen. Jonas har brugt meget af sin tid på Manfreds og Relæ og står nu i køkkenet på Mangholm og Simon har en baggrund fra Restaurant Lyst i Vejle og rejser nu rundt i Europa og laver pop-ups.

Instagram:

@simonbasballe
@jonasrjensen

 

Mød morgendagens madtalenter på Fiskerizakajaen

Med ambitionen om at løfte morgendagens gastronomiske arvtagere, har Copenhagen Cooking, sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen på Smedetoften i Nordvest, tilbudt unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter har fået stillet en køreklar restaurant gratis til rådighed, så de kan teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for festivalens gæster.

Se hele det flotte line-up af morgendagens madtalenter på Copenhagen Cooking og Fiskerizakajaen her.


Menu

Menuen vil udelukkende bestå af grøntsager fra Mangholms økologiske landbrug og fisk fra Fiskerikajen.

Billetter sælges kun i par á 2 gæster. Prisen nedenfor er per person uden drikkevarer.

Prisen er eksklusiv billetgebyr. 

På denne aften kan vi desværre ikke tage hensyn til allergier eller vegetarer.

 



Adresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.