Sanser af Sushi Anaba feat. Live Johansson

Præsenteres af Sushi Anaba

Sushi Anaba og Copenhagen Cooking byder indenfor til en eksklusiv aften, hvor køkkenchef Mads Battefeld sammensætter en 20-retters omakase menu til tonerne af Live Johanssons cello.

Middagen bliver et ekstravagant kulturmøde mellem fine dinning og klassisk musik.
Der forberedes en speciel drikkemenu bestående af champagne, vin og sake. Hvis der er nogen der ønsker alkoholfrit, vil vi gerne vide det på forhånd.

Din vært
Sushi Anaba åbnede i oktober 2019 og drives af den danske køkkenchef og medejer, Mads Battefeld, i det relativt nye kvarter Nordhavn, beliggende lige i udkanten af Østerbro i København. Nordhavn er Københavns nye arkitektoniske attraktion på grund af sin moderne arkitektur, boligbyggerier og tegnestuer placeret på havnefronten. Sushi Anaba serverer sushi omakase, der overvejende består af bæredygtigt fanget fisk og skaldyr fra Danmark, Færøerne, Norge og Island. Tun fanges i Portugal, sendes til Danmark, hvor alle dele af fisken bliver brugt og omhyggeligt tilberedt af det lille hold hos Sushi Anaba.

Sushien tilberedes og serveres foran gæsterne, edomae-stil, som refererer til den traditionelle Tokyo-stil at lave sushi på i Japan. Der er 12 pladser – 8 ved main counter og 4 i det traditionelle tatami-rum. Gæster bliver pladseret enten ved counter eller i tatami-rum.

sushianaba.com
Instagram

Live Johansson er kendt fra kvartetten Live Strings der har spillet med bland andet Eminem, MØ, Kanye West og Bent Fabricius Bjerre.

Instagram

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Sanser

En aften med stærkt dæmpet lys, med smagssanserne og høresanserne i fokus.

En aften i stilhed hvor det ikke må tales når maden og musikken starter, men man kan følge aftens udvikling på menuen.

En aften hvor det dæmpede lys, tonerne fra strygerne og den minimalistiske indretning giver en spa-oplevelse.



Adresse: Sushi Anaba, Sandkaj 39, 2150 Nordhavn

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.