Smagen af Sensommer

Præsenteres af Moca Mad

Smagen af ??sensommer: 5 serveringer, 5 drinks, 5 sanser... eller mere

Chocolatier og filosof Zsofia og kok med perspektiv Malene har kreeret en menu til alle sanserne af sensommerens grønne sager, blomster og fisk.
Du kan forvente 5 serveringer og en 5 retters drinksmenu - begge er lavet helt fra bunden og designet til en kompleks smagsoplevelse.
En masse frisk og fermenteret kultur.
Sort og hvid, lyserøde og gule drinks med og uden bobler før, under og efter aftensmaden.
Hvad ellers?
Lyde, aromaer, smage, farver og følelser for alle dine sanser.
Og selvfølgelig... den bedste kaffe og chokolade duoen kender.
En harmonisk bittersød symfoni for alle dine sanser.
Er du klar..?

Billetter sælges kun i par á 2 gæster. Prisen nedenfor er per person uden drikkevarer: Drikkevarepairing tilkøbes for DKK 395 per person. Alle drikkevarer sælges også enkeltvis per glas på aftenen.

Prisen er eksklusiv billetgebyr. 

 

Din vært

Moca Mad er et samarbejde mellem Zsófia Anna: Chocolatier og filosof og kvinden bag Moca Mad og Malene Grønlund: Nyudklækket og eksperimenterende kok fra Hotel- og Restaurantskolen.

Mød morgendagens madtalenter på Fiskerizakajaen

Med ambitionen om at løfte morgendagens gastronomiske arvtagere, har Copenhagen Cooking, sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen på Smedetoften i Nordvest, tilbudt unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter har fået stillet en køreklar restaurant gratis til rådighed, så de kan teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for festivalens gæster.

Se hele det flotte line-up af morgendagens madtalenter på Copenhagen Cooking og Fiskerizakajaen her.


Menu

Salt snack – limoncello spritz

---------------------------------------

Burrata, tomat, basilikum – pet nat ’vin’

Tortellini, Fuldmåneost, kaffe – bobler af roser

Kulmule, fyldt zucchiniblomst, skaldyrssauce – naturvin

Grillet sensommergrønt, fermenteret citron – kombucha

Brændt basque cheesecake, lemoncurd – Buku Hambela bryg

---------------------------------------

Petit four choko med tomat – limoncello/ vermouth

-----------

- Surdejsbrød og citronsmør serveres hele aftenen -

 


Alkoholfri drikkevarer

Lemonade

Kombucha

Danskvand



Adresse: Fiskerizikajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.