Spis (i) Sydhavnen

Præsenteres af Karens Minde Kulturhus

Kom med til fællesspisning og fælles madlavning, når Karens Minde Kulturhus åbner dørene og I sammen tilbereder en menu, der er sanket og skabt ud fra de bær, blomster og urter Sydhavnen byder på.

Mødet mellem mennesker er i fokus, og alle kan være med til denne fantastiske middag.
Restaurant Pauli serverer forretten, og sammen med eventets andre gæster er du med til at tilberede resten. Under desserten vil forfatter Kaj Jessen fortælle røverhistorier fra Sydhavnen.
Det hele foregår i den 120 år gamle, fredede træpavillon ved Karens Minde Kulturhus.

I tilfælde af regn rykkes eventet til caféen i Karens Minde Kulturhus.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.



Adresse: Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.