Tilbage til Rødderne - middag og marked

Præsenteres af Foodprint Nordic

Tag med under Knippelsbro når vi inviterer til 'Farmers' Marked, og lækker grillmiddag med de bedste råvarer fra lokale regenerative landbrug.

Vi skal nyde de smukke omgivelser omkring havnen og fejre alt det den frugtbare jord har at give, og allermest dem der dyrker vores mad.

Denne aften kan du kan købe friske råvarer med hjem, såsom grøntsager, friske æg, kød, ost og delikatesser. Følg med på @foodprintnordic.org når vi annoncerer de landbrug, som du kan møde.

Med årets kartoffeltema i centrum for Copenhagen Cooking vil de to fantastiske kokke Laura Trillot og Ingeborg Christensen tilberede pulled pork på grillen og ristede kartofler serveret med forskellige kartoffelsalater, grøntsager og dips. Desserten vil være en hjemmelavet kartoffel cookie.

Rammerne for denne middag er afslappede, og gæster finder deres egen plads ved bordene med udsigt over havnen når de har hentet maden hos kokkene. Rosforth & Rosforth vil sælge naturvin, som afregnes på aftenen.

Husk din mulepose til dine gårdindkøb. Det vil være muligt at betale med Mobilepay eller kontanter.

Både middagen og ’Farmers Market’ finder sted mellem 17.00-20.00 og gæster kan ankomme, som de ønsker i dette tidsrum.

Inkluderet: 1 tallerken + 1 x opfyldning + 1 dessert + vand.
*når du køber denne billet, støtter du lokale og ansvarlige landbrug gennem den danske nonprofit organisation Foodprint Nordic.

Hvis du ønsker vegetar, send venligst en mail til hello@foodprintnordic.org.

Vi glæder os til at byde jer velkommen under broen.

Din vært
Instagram
Hjemmeside

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Pulled pork på grillen og ristede kartofler serveret med forskellige kartoffelsalater, grøntsager og dips

Hjemmelavet kartoffelcookie

Grillen er åben mellem 17 og 20, så man kan komme når man vil



Adresse: Rosforth & Rosforth under Knippels Bro, Knippelsbrogade 10, 1409 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.