Vejen til velsmag

Præsenteres af Meyers Madhus

Dette kursus handler i al sin enkelhed om smag. De fleste har prøvet at lave mad, der trods store anstrengelser blev lidt som at stikke tungen ud af vinduet. Eller at spise på en god restaurant og undre sig over, hvor den der fuldendte smagsoplevelse egentlig kommer fra? Det handler i sidste ende om det samme: nemlig om grundprincipperne bag velsmag og derfor om en slags ”opskrift på alle gode opskrifter”. Det er den, vi kalder ”Vejen til velsmag”, og som er i centrum på dette kursus.

På kurset arbejder vi med principperne i praksis, og du bliver indført i nyttige værktøjer til at opbygge smag i den mad, du laver. Det handler selvfølgelig en hel del om gode, friske råvarer men også om, hvordan tanken, synet, konsistensen, smagene, aromaerne, ja selv moderat smerte spiller sammen. Især er den grundige tilsmagning af maden afgørende, og det er den derfor også på kurset.

Til sidst sætter vi os til bordet og spiser et skønt og –hvis alt går vel –overordentligt velsmagende måltid, ledsaget af gode vine.

Det får du:

· Praktisk indføring i principperne bag mad, der smager fremragende

· Inspiration til dit køkken –du får opskrifterne fra kurset med hjem

· Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan fokusere på det vigtige

· En overdådig middag i godt selskab

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Onsdag den 7. januar 2015 fra 17.00 - 22.00
HVEM: Madhusets kokke

Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.