Wienerbrødsbagning
Præsenteres af Mojoe
Wienerbrødsbagning d. 10. September 2016
Der er ikke noget bedre end at stå i kø hos bageren og fornemme dufte af friskbagt wienerbrød. Men har du overvejet at springe køen over og forsøge at gøre kunsten efter i eget køkken, men endnu ikke taget mod til dig.
Det vil Chokoladeselskaber gerne være behjælpelig med og giver dig nu mulighed for at lære at rulle en wienerbrødsdej.
Vi går i køkkenet på Nørrebro og bager det skønneste, sprøde smørbagte wienerbrødssnegle og kringle med et udvalg af forskellige chokolader.
Til dette får vi hjælp af bageren, Henrik. Henrik skal lære os kunsten i, at rulle en wienerbrødsdej. Henrik vil samtidigt give sine fifs til, hvordan man bager wienerbrød der har et knasende ydre og et saftigt indre.
Kurset er både for nybegynder og for let øvede. Der vil samtidigt være rig mulighed for at få svar på sine spørgsmål undervejs.
Til slut dækker vi op med et veldækket kaffebord, hvor der smages på de lækre herligheder.
_________________________________________________________________________
Program:
Wienerbrødssnegle m/kanel og remonce.
Kringle med chokolade.
På kurset vil du bla. lære om:
Forberedelsen og processen i at lave wienerbrødsdej.
Folde og rulleteknik af wienerbrødsdej.
Adresse: Jægersborggade 20, 2200 KBH N