Havet & Havens frugter

Præsenteres af BaneGaarden

Langbordsmiddag med havbrise, flammer og vilde urter med Søren Ejlersen, Per Thøstesen og Karlos Ponte d. 5 Juli.


Vi gentager succesen og byder igen på en uofficiel verdensmester-aften i langbordsmiddag under åben himmel. Denne gang med en ny trio bag roret: Søren Ejlersen, Per Thøstesen og Karlos Ponte. Tre kokke, tre køkkensjæle, tre venner – klar til at hive jer med under overfladen og servere havets frugter på deres helt egen måde.


Søren og Per startede som kokkeelever sammen i midtfirserne og har fulgtes ad lige siden. Per har været souschef hos selveste Paul Bocuse og driver i dag Bistro Bohéme. Søren har i årtier fortryllet verden med vilde planter, og det er lige præcis dem, Per har vendt i gryderne i snart 40 år. Karlos Ponte - vores egen magiker med både latinamerikanske rødder og Michelin-erfaring – slutter trioen af med vild energi og smag, der rammer hjertet.


Denne aften vil I få seks serveringer, som I selv henter ved flammekasteren, grillen, gryden og den vilde plantebar – imens troubadurmusikken spiller jer op til en pænt glad aften. Det bliver sanseligt, vildt og fyldt med alt det, vi elsker: mad, ild, sensommer, grin og bæredygtige smagsbomber fra både hav og have. Og som altid: Drikkevarerne henter du selv i baren – vi sørger for, at de er kolde og klar. Vil du være med bag kulissen og hjælpe med at tænde op under festen, så kom gerne et par timer før – vi lover god stemning og fællesskab fra første flamme.


Billetter: 285,- inkl. 6 serveringer

Dato: 5. Juli

Tid: Dørene åbner kl. 17.00 Middagen starter ca. 18.00


NB: Der er ikke muligt at tilpasse aftenens menu til allergener



Adresse: Otto Busses Vej 45

Læs mere på: https://www.banegaarden.com/events#calendar-45cd192a-f4b8-4646-96a9-9837080fcca6-event-m9gtretl
lørdag 5. jul. 2025 kl. 17:00 - 22:00
á 285,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »