Middag i Sankt Nikolai kirke

Præsenteres af Copenhagen Cooking

I anledning af Høst, der fylder vores forråd og forbereder os på vinterens komme, inviterer Sankt Nikolai kirke og Food Organisation of Denmark til en stemningsfuld middag fyldt med varme, taknemmelighed, velsmag og fællesskab.

Vi dækker op til langbordsmiddag i kirkeskibet. Sammen fejrer vi høsten med levende lys, og en delikat menu tilberedt af kok Pernille Vejrum.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften med kort andagt og musik, mad og fællesskab i smukke rammer i Sankt Nikolai kirke

Præsenteres af Sankt Nikolai kirke og Food Organisation of Denmark

Drikkevarer kan tilkøbes til eventet til gode priser 

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr


MENU

Hovedret

Frikassé af kylling Langtidsmørt kød i en lys sauce med årstidens grøntsager og knuste kartofler

Dessert

Klassisk æbletrifli - lavet med æbler fra lokalområdet, let syrlig kompot, sprøde makroner og cremet vaniljefløde.



Adresse: Sankt Nikolai kirke, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 18. sep. 2025 kl. 17:30 - 20:00
á 99,00 kr.
+ 12,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »