Hotel Svendborg

Præsenteres af Hotel Svendborg

Fabien, vores souschef på Hotel Svendborg, kreerer en spændende menu med udgangspunkt i det grønne, det fynske og det saltede køkken.


MENU

Forret

Syltet artiskok, artiskokcreme, marinerede fynske græsæg, microgreens, godt brød og gammeldags smør

Hovedret

Bagte rødbeder med sherryeddike, sprængt gris, spinatpuré og grønkålschips, syltede sennepskorn vendt i urter

Dessert

Bitavle, honningmarinerede kirsebær, bagt svampet kirsebærkage med bipollen og æblepuré med vanilje




Adresse: Havnepladsen 2, Svendborg, Danmark

En del af Det Længste Bord

Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.

Læs mere om Det Længste Bord


GUL BILLET
Lørdag d. 13. september kl. 12.00-15.00
á 225,00 kr.
GUL BILLET
Lørdag d. 13. september kl. 12.00-15.00
Børnebillet (børn over 12 år)
á 113,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »