Fabien, vores souschef på Hotel Svendborg, kreerer en spændende menu med udgangspunkt i det grønne, det fynske og det saltede køkken.
MENU
Forret
Syltet artiskok, artiskokcreme, marinerede fynske græsæg, microgreens, godt brød og gammeldags smør
Hovedret
Bagte rødbeder med sherryeddike, sprængt gris, spinatpuré og grønkålschips, syltede sennepskorn vendt i urter
Dessert
Bitavle, honningmarinerede kirsebær, bagt svampet kirsebærkage med bipollen og æblepuré med vanilje
En del af Det Længste Bord
Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.
Læs mere om Det Længste Bord