Kun i nogle få eksklusive aftener forvandler Copenhagen Cooking Class i Nyhavn sig til en kulinarisk rejse direkte til hjertet af Mexico.
Dette er ikke en almindelig middag. Det er en sjælden mulighed for at fordybe sig i autentiske mexicanske traditioner, smage og fortællinger — bragt til live med opskrifter, der er gået i arv gennem generationer.
Hvad gør det særligt?
Originalitet: Retter skabt med traditionelle teknikker og ingredienser, der hylder Mexicos rige madarv.
Eksklusivitet: Pladserne er meget begrænsede — når de er væk, er de væk.
En rejse for sanserne: Fra første bid til sidste sip vil du føle, at du er blevet ført til Mexico City, Oaxaca eller Yucatán uden at forlade København.
Sted: Copenhagen Cooking Class, Nyhavn
Datoer: Begrænset pop-up – kun få middage tilgængelige
Inkluderet: En nøje sammensat menu med flere retter, der kan parres med vin eller cocktails
Gå ikke glip af chancen for at blive en del af denne uforglemmelige madoplevelse.
Reserver din plads nu og oplev Mexico i København som aldrig før.
Menu:
Price for 4 courses menu 499,-
Tarasca soup:
Slow cooked beans, ancho chilli, veg bouillon, avocado, queso fresco, creme fraiche.
Pork cheek carnitas tacos (confit):
Pickled red onions, fresh jalapeño chili, radish, green tatemada (charred) salsa, herb guacamole.
Mole poblano:
Poussin chicken, plantain, rice.
Corn Husk Meringue:
Meringues flavored with charred cornhusk powder and filled with a luscious, sweet corn cream
Menu:
Pris for 4-retters menu: 499,- pr. person
Tarasca suppe:
Langtidskogte bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, avocado, queso fresco, crème fraiche.
Pork cheek carnitas tacos (confit):
Syltede rødløg, frisk jalapeño chili, radise, grøn tatemada (grillet) salsa, urte-guacamole.
Mole poblano:
Unghøne, plantain, ris.
Majsblad-marinque:
Marengs smagt til med ristet majsbladspulver og fyldt med en cremet, sød majscreme.
Vin og cocktails fås hos CPH Cooking Class