 
                    Restaurant Appetit og Emilie Vin inviterer til en eksklusiv Winemakers Dinner med Julie Guerin fra
det økologiske Graves-slot Château l’Hospital.
Menu & Vine
SNACKS
Friterede kammuslinger med jordbærsalsa og røget blomkålsmayo
Vin: Rosé de l’Hospital 2024 Magnum
FORRET
Citrusrimmet sandart med kærnemælkssauce, kinaradise og dildolie
Vin: Château l’Hospital 2024 AOC Graves – Blanc
MELLEMRET
Grillede kejserhatte med trøffel, røget æblegel og svampetuille
Vine: La Dame l’Hospital 2020 & Château Haut Saint-Vincent 2019 – Graves Rouge
HOVEDRET
Grillet striploinsteak med salvie, brombær og pommes puré
Vine: Château l’Hospital 2020 & Empreinte 2018 – Graves Rouge
OST
Brændt fuldmåneost med spicy pærkompot og pankocrumble
Vin: Où est Malbec? 2021 – Graves Rouge
Pris: 895 kr. (5 retter + 7 vine)
 
  
  
  
 