 
        Jul på Appetit
MENU
Servering 1
Tre slags hjemmesyltet sild
med røget creme fraiche og syltede skalotteløg
Veganer / Vegetar:
Tre slags hjemmesyltet aubergine
Servering 2
Confiteret andecroquette med estragonmayo og syltet rødløg
Unghanesalat med sprødt kyllingeskind og stegte østershatte
Leverpostej på and med stegte æbler og bacon
Flæskestegsslider med spicy coleslaw og sprøde løg
Hjemmebagt maltbrød med rørt smør
Veganer / Vegetar:
Bedetatar med estragonmayo og syltet rødløg
Sticky tofu "ribs"
Friteret blomkål med teriyakimayo
Rosenkålssalat med granatæbler og marconamandler
Hjemmebagt maltbrød med rørt smør
Servering 3
Teriyakiglaceret andebryst
med løgpuré, rødkål, andeglace og grillet salat
Hertil både brune kartofler og knuste urtekartofler
Veganer / Vegetar:
Teriyakiglaceret knoldselleri
med løgpuré, rødkål og grillet salat.
Hertil både brune kartofler og knuste urtekartofler
Servering 4
Risalamande med kirsebærsauce
(alternativt risalamande panna cotta med kirsebærsorbet)
Veganer / Vegetar:
Vegansk kirsebærsorbet med vegansk vaniljecreme og mandelkrokant
 
  
  
  
 