X-factor tapaspose
Præsenteres af Cofoco le marché
Det er X-factor finale og cofoco har sammensat en menu inspireret af foråret, på menuen er der 7 vinderretter, som er sammensat ud fra at de alle er klassikere i cofoco´s køkken, carpaccio retten stammer vores tid i provence på Auberge de Tourrettes, Kyllingeterrinen er fra souschefens bryllupsmenu, Ymer desserten fra de sønderjyske rødder og sådan kunne vi blive ved
Læn dig tilbage i sofaen, skru op for lyden og nyd nogle af vores absolutte favorit retter i vores X-factor inspireret tapaspose.
X-factor pose Menu den 22.marts
Letstegt oksecarpaccio, syltede skalotteløg og persille mayonaise
~
Kyllingeterrin tilsmagt med foie gras, radiser, rygeost og ærteskud
~
Stenbiderrogn,torskebrandade, sprødt rugbrød
~
Salat på perlebyg, syltede svampe, gedeost
~
Røget laks, nye kartofler, dild
~
Vesterhavsost, pære, chili
~
Ymer Panna cotta, chokolade, crusli
Maltbrød og smør
Pris: 250 kr. pr. tapaspose.
Posen indeholder mad nok til to personer.
Posen kan forudbestilles, såfremt der ikke meldes udsolgt, til afhentning frem til den 21.marts kl. 23.45
Afhentning i Cofoco Le Marché butikker mellem kl. 17.00 og 21.00
Adresser:
Værnedamsvej 2, 1619 København V
Østerbrogade 64, 2100 København Ø
Falkoner Allé 32, 2000 Frederiksberg
Islands Brygge 83B, 2300 København S