FOLKEKØKKEN på Hotel Saxkjøbing - VILDT!
Præsenteres af Hotel Saxkjøbing
Med jagtsæsonen på sit højeste, er det kun naturligt, at årets sidste Folkekøkken på Hotel Saxkjøbing har temaet: VILDT!
Få vildt på gaflen, når Lars Scheel fra Meyers Køkken sammen med hotellets kokke tilbereder en 6-retters menu der fejrer det gode, lokale vildt. Glæd dig til blandt andet dyrekølle og vildand i selskab med sæsonens andre gode sager.
Menuen består af:
Kroketter med svampe, rug og gule ærter
***
Sukkersaltet torsk med enebær og rødder
***
Jordskoksuppe med purløg
***
Glaseret dyrekølle med efterårskål, brunet smør, fyrnåle og kompot af pære.
***
Grydestegt vildand braiseret i mørk øl og æblemost og vendt med årstidens grøntsager
Hertil knuste kartofler med knoldselleri og røget flæsk
***
Chokoladekage med bagte blommer og vaniljecreme
***
Hotellets eget koldthævede brød
KUN DKK 695 inkl. vinmenu
Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing
Læs mere på:
www.hotel-saxkjobing.dk