Folkekøkken med Andreas Harder - et strejf af Italien - På Hotel Saxkjøbing
Præsenteres af Hotel Saxkjøbing
Andreas Harder er kulinarisk rejseleder, forfatter til flere kogebøger bl.a. "Mine Italienske Køkkener" og populær underviser på italienske madlavningskurser i Meyers Madhus. Lørdag den 22. marts, gæster han køkkenet på Hotel Saxkjøbing, hvor hele familien på italiensk vis kan samles om langbordet til en Folkekøkken-menu, der er inspireret af det syd- og mellemitalienske landkøkken - og Andreas´ mors fødeø Sardinien.
MENU:
ANTIPASTO - Tre slags bruchetta
¤¤¤
PRIMO - Pastaroulade med spinat, ricotta og sherrytomater
¤¤¤
SECONDO - Ovnstegt lam med kartofler, hvidløg, citrus og rosmarin. Tilbehør af rå fennikel, radiser og romanisalat.
¤¤¤
DESSERT - Konditor og bagerelev Josefine Dahlerup, fra Meyers Bageri, slutter middagen af med en himmelsk dessert. Josefine deltog sidste år i DM i bagning, hvor hun fik en flot tredieplads og hun har netop vundet guldmedalje ved sin bager-svendeprøve
Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing
Læs mere på:
www.hotel-saxkjobing.dk