Kom og smag på Fejø i påsken!
Fejø bugner af lækre råvarer såvel som nye, passionerede fødevare - og oplevelses-iværksættere. I denne påskeinspirerede langbordsmiddag går det hele op i en højere enhed, når vi inviterer på Lam á la Fejø. Kokken Josephine fra restaurant A Ilha og pastamaker og madnørd Diego Principato vil tage sig kærligt af Fejølammet i køkkenet. Lammet bliver akkompagneret af sæsonens grønt, så vidt muligt fra Fejø, Lolland eller Falster.
Vi serverer tre anretninger. Middagen inkluderer desuden en velkomstdrink, et glas vin og kaffe eller te. Under middagen kommer Karin Hvidtfelt fra Hideaway Vingård og fortæller om livet som vinbonde på Fejø, og om hvordan vinen bliver til - fra mark til flaske. Middagen vil finde sted i naturskønne omgivelser på Ro Naturcamp, hvor vi sidder ved langborde under en stjerneformet teltdug. Klokken 19.30 går solen ned over Smålandshavet ved campen, som vi selvfølgelig skal nyde, hvis vejrguderne er med os.
Middagen er et samarbejde mellem Josephine og Eduardo fra A Ilha, Katharina og Diego fra Pasta Principato, Marie og Nikolai fra Ro Naturcamp og Karin fra Hideaway Vingård. Middagen er støttet af et legat fra projektet EGN Lolland-Falster.