I U-Turn, et behandlingstilbud til unge med rusmiddelproblemer, har de unge skrevet digte på vinduerne om at være i behandling for rusmiddelproblemer, om livet og om deres drømme. Den 19. april kan du komme med til en særlig aften i intime rammer, når U-Turn inviterer til middag i deres lokaler i Studiestræde midt i København.
Middagen serveres ved et langbord i husets hjerte; køkkenet, mens kok Asker Baekgaard Kjeldsen og daglig leder Mette Clausen fortæller om dagligdagen i U-Turn.
I U-Turn kommer teenagere og unge under 25 år og deres familier for at få behandling og rådgivning. Sideløbende med rusmiddelbehandlingen tilbyder U-Turn forskellige aktivitetsgrupper for de unge. Der er fx en havegruppe, en sportsgruppe, et musikfællesskab og en skrivegruppe, der har dekoreret ruderne ud til Studiestræde med håndskrevne digte.
I U-Turn er køkkenet mere end bare et sted, der laves mad. Her sørger kok Asker Baekgaard Kjeldsen for, at der dufter trygt og hjemligt af bagværk. Og de unge ved, at de altid kan kigge forbi og ønske en livret til menuen, hjælpe med at hakke og snitte eller bare sludre lidt over en gryde, der bobler.
Velkommen i U-Turn!
Menu
Asker Baekgaard Kjeldsen serverer et udvalg af de unges livretter, der passer til sæsonen.
Aftenens program
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs.
Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 - Middag ved langborde
Kl. 19.30 - Tak for i aften
Om U-Turn
U-turn er et anonymt rådgivningstilbud til unge med rusmiddelproblemer. Huset tilbyder anonym rådgivning behandling og forskellige aktiviteter, der supplerer behandlingen.
Spis med i vores køkkener er madfestivalen, hvor Københavns offentlige køkkener åbner dørene og inviterer dig indenfor.
Fra 24. marts – 11. april 2025 og den 19. og 20. august under Copenhagen Cooking kan du opleve, hvordan maden i kommunens skoler, plejehjem og sociale tilbud smager, når otte institutioner byder på middag.
Bag måltiderne står dygtige og dedikerede køkkenmedarbejdere, der hver dag sørger for sund og grøn mad. Ambitionen? At gøre København til en sund og bæredygtig madby.
Læs mere om Mad- og Måltidsstrategien her.