Nose to tail for grøntsager med Esther Kern

Præsenteres af Zurich meets Copenhagen

Hvordan smager bladene fra en gulerod eller en kålrabi? Og hvordan spiser man skallen af en vandmelon?

Esther Kern, en prisvindende kogebogsforfatter fra Zürich, startede projektet Leaf to Root i 2014. Her arbejder hun med en holistisk tilgang til brugen af grøntsager. En slags nose to tail-tankegang, hvor det både handler om at undgå madspild og opdage nye smage. 

Med Leaf to Root har Esther Kern indsamlet stor viden om grøntsager og hvordan man kan bruge alt fra gulerodstoppe til radiseblade - og til denne workshop deler hun ud af sine bedste tips og tricks. 

Der er selvfølgelig også smagsprøver, så du kan smage, hvordan nose to tail-princippet kan løfte dit grønne køkken.

Eventet er gratis, men der er begrænsede pladser, så træk billet gennem linket nedenfor.

Din vært
Veg.Alp
Was Kochen

En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske storby.

Læs mere om ”Zürich møder København” her.


Info

Eventet foregår i Zürichs festivaltelt på Israels Plads



Adresse: Copenhagen Cooking & Friends Tent, Israels Plads, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.