Hola!
Vi har besluttet os for at ryste posen her på Goldie i begyndelsen af det her kolde år. Fordi hvorfor ikke??
Derfor vil vi køre med en in house pop-up menu fra d. 12/1-8/2.
“Goldie goes to Mexico”
Juan Carlos, vores souschef fra Mexico, tager os med til sit hjemland med en inspirerende menu med masser af smage fra det mexicanske streetfoodkøkken - lavet med hjertet.
Vi håber du vil med os! Prøv det før din nabo, del med dine venner, og kom ned på Goldie og prøv noget vellavet mexicansk mad.
Følg os på instagram for opdateringer: @goldie.2200
Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tak,
Team Goldie
MENU
Mulighed for at tilføje vores mexicanske Yucatan stil østers 35 kr pr stk.
FORRET:
Esquite - Mexicansk majs i en kop (v)
Majs tilberedt i brunt smør, med limemayo, ost og chili
Grillet rejespyd
Rejer, Chipotle, tomat salsa, chili.
ELLER
Aguachile Verde - Vegetarisk 'aguachile' lavet med blomkål (v)
Blomkål, lime, rødløg, agurk, jalapeño chili, koriander
***
VALG AF 3 TACOS pr person
Carnitas - Michoacan Pork
Confiteret svinekød, rød salsa
Quesabirria: Oksekød i Birria-stil, foldet i en tortilla, smeltet ost, serveret med en side af bouillon til dypning
Birria oksekød tacos med sprøde ost, løg, koriander og lime.
Veggie Taco (v)
Østerssvampe, chipotle mayo med frisk kål og guacamole
***
DESSERT
Mango og ananas sorbet
Churros, karamelliseret mælkedipsauce