En eksklusiv smagning i vores helt nye butik på Nørre Farimagsgade.
Til smagningen vil vi guide dig gennem vores fantastiske caviar og champagne. Der vil være rig mulighed for at få professionel vejledning og tips til brug af caviar i madlavningen. Arrangementet vil bestå af 5 forskellige snacks lavet af vores kok, samt 5 nøje udvalgte glas champagne.
Menu:
Vagtelæg med karse og albino caviar
Champagne: Maurice Delabaye et Fils - BLANC de BLANCS Brut Premier Cru
Friteret østers med spinat, citron og caviar
Champagne: Haton Heritage
Sprød tærte med oksetatar, sæsonens syltede grøntsager og caviar
Champagne: Veuve J.Lanaud - Avize - Cuvée Marie Joséphine 2012
Vaffel med snekrabbe, semi-tørrede cherrytomater og caviar
Champagne Veuve J.Lanaud - Avize - Cuvée Carte Noire Assemblage Millesime 2012
Vaniljeis med olivenolie og Caviar
Champagne Louis Casters - Rosé Cuvée