Frokost på Faglig Fredag

Præsenteres af Madens Folkemøde

Hvis du er tilmeldt eventet Faglig Fredag for køkkenprofessionelle på Madens Folkemøde, kan du på forhånd købe en dejlig forårsfrokost med sæsonens grønt tilberedt af Marie Hertz. 

Frokosten serveres som en take-away-boks fuld af oliven- og laurbærmarinerede gråærter og vinterløg med de allernyeste ny-opgravede kogte kartofler fra Slagelse, grønne asparges fra Lammefjorden, radiser fra Lejre, med modnet og let røget friskost fra Ringsted, purløgsolie, vårsalat og ristede rugkerner.

Der medfølger en levende og frisk kombucha på hibiscus, hyben og hyldeblomst.

Samlet pris 175kr. inkl. moms. 

Frokosten serveres i Markedshallen på havnen i Nykøbing Falster den 16. maj 12.00-13.30 - samme sted, som Faglig Fredag afholdes. 

Det er Marie Hertz, som står bag frokosten. Hun har arbejdet som kok og formidler mellem jord og bord igennem de sidste 15 år, og i dag driver hun Culina.H, der er en madskole og butik på Frederiksberg. 

For Marie er en skånsom produktion og råvarernes kvalitet udgangspunktet, og hun bruger meget tid på kontakten med producenterne og herfra planlægger hun menuer, udvikler opskrifter og undervisningsmaterialet til sine elever. Marie har tidligere stået bag gårdrestauranten Birkemosegaard Køkken, SLOW i Det Økologiske Inspirationshus - og er gæsteunderviser på Hotel- og Restaurationsskolen og Suhrs Højskole




Adresse: Markedshallen

Læs mere på: https://www.madensfolkemode.dk/
Forårsfrokost og kombucha for en person
á 175,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »