Folkemødemiddagen 2025: 'Franske teknikker, danske råvarer'

Præsenteres af Madens Folkemøde

Årets Folkemødemiddag afholdes i Markedshallen på havnen i Nykøbing, og vi begynder aftenen med aperitif på kajen, hvor Skonnerten Johanne har lagt til i anledning af Madens Folkemøde. 

På den særlige aften hylder vi de franske gastronomiske teknikker i anledning af Bocuse d'Or-konkurrencen, som har kørt hele dagen på Madens Folkemøde. Og på scenen vil man bl.a. kunne opleve Bocuse d’Or sølvvinder Sebastian Holberg fortælle om sin oplevelse med at deltage og vinde sølv i det uofficielle verdensmesterskab for kokke i januar 2025.

Men selvom teknikkerne er franske, er råvarerne naturligvis danske. Dem sørger vores gode venner i Morgendagens Madtalenter og Copenhagen Cooking for at lave en rigtig dejlig middag ud af.

Menuen består af:

• Aperitif: ’1367 Pilsner' fra Krenkerup Bryggeri på kajen

På bordet: Baguette med saltet smør og Double Fraiche med friske økologiske urter

Forret: Paté en Croute v. Karen Bech fra Restaurant Maison. Præsenteret af Morgendagens Madtalenter.

Hovedret: Bouillabaisse med rouille og dansk bæredygtigt fanget fisk fra Thorup Strand v. Pernille Vejrum & Ivan Iversen. Præsenteret af Copenhagen Cooking.

Efterret: Oste fra Arla Unika og lokale petit four.

OBS: Ret til mindre ændringer i menuen forbeholdes

Der kan købes drikkevarer i baren. 

Stor tak til BC Catering, Inco og AB Catering for at sponsorere helt frisk dansk fisk fra Thorup Strand. 

Også tak til Krenkerup, Arla Unika og Økologihaven for at bidrage til at gøre aftenen særlig lækker. Tak til Textilia for at vi kan dække smukke borde.

Det koster 495 kr. at deltage. 



Adresse: Markedshallen Guldborgsund, Fejøgade, Nykøbing Falster, Danmark

Læs mere på: www.madensfolkemode.dk
fredag 16. maj. 2025 kl. 18:30 - 22:00
Menu som beskrevet inkl. aperitif
Udsolgt
á 495,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »