G & Te Workshop

Præsenteres af Tante T - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

G & Te Workshop -
Kom med når Tante-Te og Sprit & Co inviterer til interaktiv Workshop hvor du vil blive introduceret til forskellige typer gin og hvordan du kan bruge den te som du allerbedst kan lide til at pifte din hjemme-bar op.

I flere tusinde år har te af forskellige sorter været omgivet af mystik, tradition & helbredende samt opkvikkende egenskaber. Omtrent ligeså længe har man forsket i medicinske egenskaber for destillater af urter og derved spiritus.

Til denne workshop vil Daniel Mærsk fra Sprit & Co fortælle om historien om gin og instruere i at lave forskellige drinks, både med og uden alkohol med te af forskellige sorter. Sirupper, skum, Fizz og GT. Der bliver ikke sparet på kreativiteten, som gæsterne er inviteret til at afprøve selv.

Derudover vil Henriette Sonne fra Tante-te hjælpe med at fortælle om de forskellige egenskaber som te har og hvilken virkning de kan have. Tilsammen bevæger de sig ud i en verden som historisk set har tusinder af år på bagen, men som tåler endnu mere opmærksomhed.

Daniel Mærsk er tidligere bartender med mere end 10 år bag baren og selvudråbt te-entusiast. Allerede på hans første cocktail-kort tilbage i 2006 i London var te en del af det som kom i hans drinks. Siden har stort set alle cocktail-kort haft minimum 1 slags te-cocktails i sig hvoraf nogen af jer måske har nydt hans ”Passionate Ice-tea” et sted i byen.

Henriette er ejer af Tante-T og en politisk aktiv kvinde. Siden åbningen af deres te-butik og café på Vesterbro har hun drevet virksomhed med fokus på høj kvalitet og stor smag. Personligt er hun stor Gin-fan (som de fleste af os) så hvorfor ikke holde en workshop med 2 af livets store glæder?!

Vi glæder os til at introducere jer for te-cocktails som er lige til at lave derhjemme.

Adresse: Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223