Lone Theils | Bogpræsentation og aftensmad

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Aftensmad med Lone og hendes hovedkarakter Nora Sand
Bogpræsentation og aftensmad | 20. april 2018 | 19:00

Vi inviterer dig til at tilbringe en aften med Lone Theils og hendes romaner hovedperson Nora Sand

Dette er den tredje bog i Lone Theils´serie om journalist Nora Sand, der bor i London. HEKSEDRENGEN er en klassisk Nora Sand-krimi, hvor vi også ser mere til kæresten Andreas og den australske fotograf Pete.

Nora Sand er i gang med at researche på Boko Harams grusomheder, og hun får kontakt til en ekspert. Men kort efter deres møde bliver han fundet med hjertet skåret ud på den en kirkegård. Nora er fast besluttet på at komme til bunds i den makabre sag, men Globalt - bladet hun arbejder for - er truet af lukning, og Krebsen beder hende om at dække en kendis-skilsmisse mellem en dansk reality-tv-stjerne og en russisk oligark, der kæmper om forældremyndigheden over deres barn. Pludselig forsvinder parrets søn Nikolas fra et indkøbscenter.

Hvad er aftenen om

Ved ankomsten vil vi servere dig en aperitif. Du kommer derefter til at sidde til bords med Lone og de andre gæster, mens Lone vil leder fortæller om sin nye krimi og introducerer dig personligt til Nora Sands nye eventyr, mens du får serveret en 3-retters middag. Retterne vil være baseret på Nora Sands yndlingsmåltider. Nora elsker at lave god mad og holder af at at gå på markederne i sin hjemby London. Middagen vil være fremstillet af råvarer i sæson og lokale økologiske ingredienser, der sammen med Lones historiefortælling, vil tage gæsterne på en rejse til steder udenfor København.

Værd at vide om Lone

Lone Theils har talent - og hun er ikke bange for at bruge det. Hun har lavet en ekstremt velskrevet og effektiv kriminalhistorie. (Politiken)

Lone Theils uddannet som journalist og boedeog fungerede som korrespondent for danske medier i London i adskillige år. Efter succesen med hendes debutkrimi roman FATAL CROSSING (Pigerne fra Englandsbåden) flyttede hun i 2016 tilbage til Danmark for at fokusere på at svære forfatter. Lone Theils er blevet nomineret til Martha-prisen i 2017. Hendes bog FATAL CROSSING har været på bestsellerlister i mere end et år. Her kan du læse mere.

Billetter

Du vil få en aperitif ved ankomsten. Billetten indeholder også læsning og historiefortælling med Lone, samt en 3-retters middag lavet af økologiske ingredienser og ledsaget af vin. Efter middagen eller med din dessert kan du vælge at få kaffe eller te. Der vil blive mulighed for at købe Lones bøger.

Billetter er DKK 490 per person.
www.hahnemannskoekken.dk/begivenheder

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Læs mere på: www.hahnemannskoekken.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223