3 retters test-menu hos INVO

Præsenteres af Restaurant INVO

Hver torsdag og fredag tester kokkene nye spændende retter til menuen, som vi gerne vil give jer mulighed for at være en del af. Vi tilbyder derfor 3 serveringer til 250 DKK pr. Person hver torsdag og fredag, hvor i kan vælge mellem 3 forskellige ankomst tidspunkter.

De tre serveringer vil typisk indeholde en kold og varm ret samt en dessert. *Venligst meddel jeres tjener hvis i har nogle former for allergener. Dog vær opmærksom på, at når det er test-middag, så serverer vi kun hvad denne middag består af.

Der bliver eksperimenteret med smags- og farvesammensætninger samt anretninger, og du har mulighed for at være den første til at smage. Hvis retten falder i jeres smag, så bliver den muligvis en del af menukortet.

Alle vores råvarer kommer fra små lokale producenter og er af bedste kvalitet. Urter og grøntsager plukker og henter vi selv fra en lille lokal gård i Smørum, og bliver typisk brugt på retterne et par timer efter. Vi garanterer derfor kvalitet, friskhed og en masse velsmag som forkæler ganen.

*Der er begrænset antal pladser og billetten kan kun benyttes på datoen.


Adresse: Dampfærgevej 8 2100 københavn ø

Læs mere på: Www.restaurant-invo.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223