10 RETTER OG 10 VINE

Præsenteres af Artikok

Menu

Forretter:
- Caesar salad med spicy chicken wings.
VIN: Petri Rosé, Blanc de Noir, Portugiser-Dornfelder-Spätburgunder, Pfalz, Tyskland
- Laks Tataki med goma dressing.
VIN: El Bochorno, Macabeo, Rioja, Spanien
- Hr Nielsen skinke m grillet, syltet pære og rå coleslaw
VIN: Vinicia, Arneis, Monteferrato , Piedmonte, Italien (ØKO)


- Skalddyrstallerken m grønt og 2 slags skaldyrs-dressing
VIN: Petri Riesling Halbtrocken, Pfalz, Tyskland

Hovedretter:
- Bøf af kalv m broccoli, gulerødder, majs, ovnbagte tomater, ovnstegte kartofler og glace
VINE: Vinicia, Barbera, Monteferrato, Piedmonte, Italien (ØKO)
ELLER Terre di Kama, Nero d’Avola, Sicilien, Italien (ØKO)


Oste:
- 3 god ost m. tilbehøver og sprødt brød
VIN: Courtault Tardieux, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrig (ØKO)

Desserter:
1 - Brombær, kirsebær, hindbær m sabayonne sauce
VIN: Petri Herxheimer Honigsack, Riesling Spätlese Halbtrocken, Pfalz, Tyskland
2 - Hvid chokolade ganache m. bærsorbet og blommer i vanillesirup
VIN : Moscatel Mount Hermon, Golan Heights, Israel


Adresse: Hvidovrevej 92

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223