Charcuteri, Bøf & Hjemmebrygget
Præsenteres af Folkets Madhus
Fredag den 28. februar slår vi dørene op til en kvalitetsaften i Folkets Madhus. Vi byder velkommen med et udvalg af vores hjemmelavede charcuteri fra modnerummet i vores bunker sammen med hjemmebrygget øl. Herefter serverer vi krogmodnet oksehøjreb på bræt, som vi har modnet i 30 dage, sammen med pommes fondant, bearnaisecreme, grøn salat med mormordressing og økologisk rødvin. Til dessert er der rig, fransk chokoladekage og kaffe.
18.00
CHARCUTERI & ØL:
Snack med udvalgt charcuteri fra vores slagteri Museth - Butcher’s Manifesto
Ølpølse, Beef jerkey, Lomo, Salami og Københavnerskinke
Folkets Madhus – Pale ale
19.00
BØF & RØDVIN:
Krogmodnet Angus/Jersey oksefilet, krogmodnet 30 dage
Pommes fondant
Bearnaisecreme
Grillet ØKO grønt
Grøn salat med mormordressing
Økologisk rødvin og postevand
20.00
KAFFE & SØDT
Mon Ami Marcel chokoladekage og tag-selv-kaffe
Folkets Madhus hjemmelavede økologiske White Russian
21.00
Bar åbner (hvis man ønsker at købe lidt after-steak drinks)
22.00
Vi takker af…
Adresse: Kløvermarksvej 70
Læs mere på:
www.folketsmadhus.dk