Vin- og ølsmagning uden alkohol

Præsenteres af Løgismose

Alkoholfri drikke hitter som aldrig før og vi drikker eksempelvis 5 gange så mange alkoholfri øl som for 5 år siden, viser tal fra Bryggeriforeningen.
Hos Løgismose har vi også mærket den stigende popularitet og tilhørende efterspørgsel efter alkoholfri alternativer, og vi har derfor udvidet sortimentet løbende.

Vi inviterer nu til smagning af diverse alkoholfri drikke, når vi får besøg af Mikkeller og Copenhagen Sparkling Tea som vil præsentere et udvalg af deres sortiment. Vores kokke sørger for mad til Mikkellers alkoholfri øl samt de mousserende teer, på baggrund af input fra de to producenter, så du vil opleve det perfekte match mellem mad og drikke. Mikkeller og Copenhagen Sparkling Tea vil løbende kommentere smagningen, så du får udvidet din viden om de alkoholfrie drikke, og får én på smags-opleveren.

Du vil desuden kunne smage den populære alkoholfri Champagne fra Richard Juhlin i selskab med stebiderrogn, som en eksklusiv afrunding af smagningen.

Glæd dig til en interessant og velsmagende smagning,hvor alle kan være med hvad end du er under lykkelige omstændigheder, har køre-tjansen eller blot er interesseret i alkoholfri alternativer til øl og vin uden at gå på kompromis med den gode smag.

Adresse: Løgismose, Nordre Toldbod 16, 1259 København K

Læs mere på: www.løgismose.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223