Amagermad

Præsenteres af Niento

To amagerdrenge med erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, besøger den mad som de spiste som ung og tager det op pa? et niveau, hvor ba?de ra?varekvalitet og ha?ndværk hjælper med at formidle deres kærlighed til postnummeret 2300. Humor, provokation & fandenivoldskhed - alt sammen med rod i velsmagen og det gode ha?ndværk.

Dine værter

BJØRN: Selvstændig med firmaet ‘Niento’ hvor han laver alt fra store brylluper til sma? intime private tastings. Siden Niento’s tilblivelse i januar 2025, har Bjørn ogsa? haft et fokus pa? diverse pop ups for at fa? sit navn ud. I sit virke som selvstændig har han ogsa? udført gastronomiske konsulentjobs for kunder som bl.a. Arla Pro, Sliders, m.m. Erfaring fra steder som Donda, Den Røde Cottage, AOC**, Molskroen, Fasanga?rden & Alchemist**. Bjørn vandt desuden kokkenes kokketalent 2023. Med en baggrund som musiker og som værende barn af klassiske musikere, identificere bjørn sig som værende ‘kreativ kok’ med rod i det franske og nynordiske med sporadiske twists af det asiatiske kontinents brede vifte af køkkener.

TOKE: Selvstændig og indehaver af Freebird Dining. Har blandt andet arbejdet pa? Dragsholm Slot, Il buco, og point leo estate i australien samt sta?et for produktionen af Masterchef Danmark og Schweiz. Freebird Dining er Tokes platform for private dining og events med fokus pa? frihed, kreativitet og skabe noget ud fra sine egne præmisser. 

Begge kokke har fuldtids arbejde ved siden af deres virksomheder, sa? her er altsa? tale om 2 vaskeægte arbejdsheste som gerne vil forkæle deres gæster. Begge er de en del af acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter. 

Instagram Niento / Freebird Dining

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.


MENU

Menuen vil være en rejse gennem Amager. Den vil overvejende fokusere på fisk, skaldyr & grøntsager fra Amager. Du vil her kunne opleve retter sa? som “Ørefigner”, “Knæk”, “Skamskudt Bambi”, “halv ørn i reden” & “Amagermad pa? cokespejl” for blot at nævne nogle... og lur mig, om ik der er gammel daws i en eller anden form til dessert ;-)

Menuen kan serveres vegetarisk, sa?fremt dette meldes ud senest 1 uge før eventet. Allergener skal ogsa? meldes en uge pa? forha?nd.

Tilkøb af vinmenu eller non-alkoholisk pairing for 425 kr.



Adresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 16. aug. 2025 kl. 18:00 - 22:00
á 885,00 kr.
+ 23,00 kr.
Tilkøb: Vinmenu
á 425,00 kr.
+ 23,00 kr.
Tilkøb: Non-alkoholisk pairing
á 425,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »