Madspildsworkshop med stjernekok Anita Klemensen

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Vil du gerne blive bedre til at mindske madspild og udnytte lækre overskudsmadvarer? Nu har du chancen for at blive en skarp klimakok i dit eget hjemmekøkken, når Too Good To Go inviterer til workshop med stjernekok Anita Klemmensen.

Sammen med holdet af andre madglade klimatosser skal I på en kort lille skattejagt for at samle råvarer ind til workshoppen, der foregår i Food Lab teltet på Festivalpladsen. Skattejagten går til nogle af de butikker, du kan finde i Too Good To Go-appen tæt på Israels Plads – området er et sandt madmekka i hjertet af København.

Under workshoppen får du sammen med holdet og Anita Klemmensen lejlighed til at prøve kræfter med at give nyt liv til og anvende overskudsmad på nye og anderledes måder.

Bliv skarp til at udnytte overskudsråvarer i dit eget køkken med stjernekok Anita Klemmensen og opdag alle de muligheder poserne fra Too Good To Go byder på.


Kom med på opdagelse i hvordan vi mindsker madspild!Adresse: Festivalpladsen // Foodlab, Israels Plads 1, 1361 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223