Arla Food Fest 2019 København - en madfestival for børn og unge

Præsenteres af Arla Foods

Arla Food Fest er en madfestival, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad gennem oplevelser og overraskelser. Få udfordret smagsløgene med overraskelser og aktiviteter. Glæd dig en til en oplevelsesrig dag udover det sædvanlige.

Der er gratis adgang til Arla Food Fest i København, men for at få adgang til værksteder og aktiviteter på Arla Food Fest skal du købe et smagsarmbånd. Smagsarmbåndet giver adgang til de fleste aktiviteter, men enkelte aktiviteter kræver en ekstra billet.
OBS! Der er et begrænset antal smagsarmbånd, som sælges efter 'først til mølle' princippet. Hvis du som voksen vil have mulighed for at følge med dit barn i værksteder og aktiviteter, skal du også købe et smagsarmbånd.

Indtægten fra billetsalget går til Arla Fondens arbejde for at etablere flere MADlejre. Læs mere om MADlejr her: arlafonden.dk

Læs om retningslinjerne for eventet https://www.arla.dk/om-arla/events/arla-food-fest/

I forbindelse med Arla Food Fest afholdes også Madmodsløbet: 
I Madmodsløbet smager ungerne sig igennem seks spiselige poster, som udfordrer sanserne og smagsløgene. Værten Sofie Østergaard sender løberne godt afsted, og en billet til Madmodsløbet giver også deltageren et smagsarmbånd til alle aktiviteter til Arla Food Fest lørdag 31. August, guldmedalje og en fin goodiebag med spiselige lækkerier. Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus. Læs mere og køb billet til Madmodsløbet https://madbillet.dk/show/event/madmodsloebet-2019/1/0/0/danish

Vi glæder os til at se jer!Adresse: Sportsplænen i Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

Læs mere på: https://www.arla.dk/om-arla/events/arla-food-fest/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.