Bål og Bollinger: Champagne, caviar, fisk og skaldyr over åben ild

Præsenteres af Bobo Food Studio

Glæd dig til en aften med smage fra den øverste hylde og forkælelse i særklasse.

Bobo Food Studio & Philipson Wine præsenterer:

BOLLINGER CHAMPAGNE SMAGNING, 17-18
Vi smager på udvalgte, sjældne cuvéer og nyder canapeer og caviar fra Rossini dertil.
Bollinger Champagne tasting 495, -

BÅL & BOLLINGER, 18-22
Vi sætter os til bords i Food Studio, og nyder 8 retter med friskfangede fisk og skaldyr fra farvandene lige rundt omkring os. Du kan se frem til danske, sorte hummer, jomfruhummer og østers tilberedt over åben ild med grøntsager dertil.
Samt naturligvis en ekstraordinær Bollinger champagne-menu.
Menu og Champagne 1495, -

OM BOBO FOOD STUDIO

Bobo Food Studio er netop åbnet i Hotel The Socialist, i de smukke lokaler i Bremerholm 6, der tidligere husede Herman K.

Nu er adressen atter blevet en helt særlig destination med hotel, restaurant og bar til glæde for både naboer, forbipasserende og tilrejsende fra nær og fjern.

Køkkenet er personificeret ved køkkenchef Boris Bouno, der er uddannet på Formel B og derefter blev kok på Noma, før han blev køkkenchef på Krogs Fiskerestaurant og Bottega Trattoria – og derefter flyttede til Ibiza, og startede Ibiza Food Studio, der kører for fuldt blus på sjette år.

Menuen skifter løbende og der er stort fokus på lokale, økologiske råvarer – og friskfanget fisk og skaldyr.

 

www.bobofoodstudio.com

www.instagram.com/bobofoodstudio

www.facebook.com/bobofoodstudio

www.hotelthesocialist.com

www.instagram.com/hotelthesocialist/


Menu

Bollinger Champagnesmagning - kl. 17.00 - 18.00, Pris 495,- eks. billetgebyr.

Canapeer og caviar fra Rossini akkompagneret af en eksklusiv Bollinger Champagne tasting à sjældne cuvéer.

 

Bål og Bollinger - kl. 18.00 - 22.00, Pris 1495,- eks. billetgebyr.

8 retter menu baseret på friskfanget fisk og skaldyr tilberedt over åben ild med grøntsager dertil.
Serveres med ekstraordinær Bollinger champagne-menu.



Adresse: Bobo Food Studio, Bremerholm 6, 1069 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.