Bageskole: julebagning
Præsenteres af Meyers Madhus
Kom i julestemning på vores bageskole, hvor du lærer at bage forrygende julet bagværk, som vi gør det i Meyers bagerier, og at lave din egen appelsinmarmelade. Der bliver rigeligt bagværk til, at du kan glæde familien med smagsprøver.
Efter en kort introduktion fra underviseren skal du bage ambrosia med appelsin, dadler og marcipan på basis af en bløddej med mange variationsmuligheder (det er samme dej, vi bruger til de legendariske kanel- og blåbærsnurrer fra Meyers Bageri). Du kommer også til at bage lækre, julede cookies med kanel og fremstille din egen appelsinmarmelade fra bunden med kardemomme og vanilje.
Vi smager selvfølgelig på det hele, og du får underviserens bedste generelle tips til julebagningen.
Det får du:
•Alt det bagværk med hjem, vi ikke kan spise på kurset
•Et glas hjemmelavet appelsinmarmelade med hjem
•Kaffe/te og Meyers æblemost er inkluderet på hele kurset
•Opskrifter med hjem på alt det, vi bager
Hvor: Kokkens Gemakker, Meyers i Lyngby , Lyngbyhovedgade 49 B
Hvornår: Søndag den 7. december 2014 fra kl. 11.00-13.00
Adresse: Kokkens Gemakker, Lyngbyhovedgade 49 B, 2800 Kgs. Lyngby
Læs mere på:
www.meyersmadhus.dk