Bageworkshop: Italienske brød med bælgfrugter

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Vil du med til Italien for en eftermiddag? Sammen med Il Fornaio’s helt egne surdejsnørder og bælgfrugtelskere kan du komme med på italiensk bageworkshop og lære at bage med surdej og bælgfrugter. Italien har gennem århundreder fulgt klima- og kostråd baseret på grøntsager, planter og bælgfrugter. Bælgfrugter er integreret i talrige retter og opskrifter og brød bages på bl.a. kikærter og linser.

Il Fornaio guider dig gennem surdej, fermentering, italiensk mel og selvfølgelig brød med bælgfrugter, både de traditionelle og nye måder at anvende ceci, lenti og fagiole. Du får selv fingrene i dejen, smagsprøver og en dej hjem til friskbagt pane til morgenbordet.

Husk at du skal medbringe din egen grydeske og røreskål (2L).



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 1, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 25. aug. 2021 kl. 17:30 - 18:30
á 99,00 kr.
+ 11,00 kr.