Barolo & Friends på Børsen i København

Præsenteres af I Vini del Piemonte

Endnu en gang finder Barolo & Friends Event sted på Børsen, et palads fra det syttende århundrede, der anses for at være et af de mest prestigefyldte steder i København: Torsdag den 8. juni 2023, for den 14. udgave, er mere end 30 vinproducenter fra de vigtigste vinproducerende områder i Piemonte forventes.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbarresco, Nebbiolo, Barbera og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 200 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter.

Samarbejde med nogle vigtige konsortier og sammenslutninger af piemontesiske vinproducenter er også blevet bekræftet for 2023-udgaven: de vil være til stede ved “walk around smagningen” og som en del af de dybtgående mesterklasser.

Arrangementet vil som sædvanligt blive opdelt i tre forskellige sessioner i form af en “gå rundt smagning”, den første vil være forbeholdt sektoroperatører, de to andre vil være åben for de betalende slutforbrugere:

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en  og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Gå ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen bliver trukket tilfældigt blandt deltagerne under begge sessioner!Adresse: Børsen, Børsgade 1, 1217 København

Læs mere på: barolofriends.dk/da/events/barolo-friends-in-copenhagen/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.