Hvad sker der hvis man sætter en af dansk craftøls founding fathers, sammen med et enormt innovativt og kreativt køkken?
Det har vi gjort til denne unikke beermakers dinner, hvor vi har sammensat Anders Kissmeyers spændende og udfordrende øl sammen med den Michelin anbefalede restaurant Bjørnekælderens unikke signatur stil.
Aften byder på 4 retter med øl paring til.
Øllene bliver præsenteret af ingen andre end Hr. Anders Kissmeyer himself.
Så skynd dig at book din billet nu!
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Jomfruhummer m. æble/løg consummé
Tatar m. rabarber, rygeost og røget marv.
Oksekæber m. trøffel og asparges.
Mango koldskål
En del af Copenhagen Beer Week
Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 5. – 13. maj samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.
Følg Copenhagen Beer Week her:
Facebook
Instagram