Benjamin Koppel Jazz galla, Tribute to Whitney
Præsenteres af Meyers Spisehus, Lyngby
JAZZ OG MAD AFTEN I MEYERS SPISEHUS!
De fleste ved at Benjamin Koppel er en af Danmarks dygtigste saxofonister. Færre ved at han vandt Masterchef i 2013.
De fleste kender Claus Meyers evner som entreprenør og kok. Færre ved at han engang spillede i et mindre jazz orkester.
Lørdag den 5 september bidrager Benjamin Koppel med sin signaturret Stegte Kammuslinger med skorzonerrødder og sauce mousseline
når køkkenchef Ben Coughlan & co disker op med en femretters menu i anledning af
BENJAMIN KOPPEL JAZZ GALLA – TRIBUTE TO WHITNEY , hvor Claus Meyer til gengæld spiller med på en par af jazznumrene.
Vi satser på at det bliver en helt igennem mindeværdig aften hvis præcise indhold verden aldrig kommer til at opleve igen.
Aftenen vil byde på følgende menu:
Snacks:
Østers med sommeræble-vinaigrette
Sprød arancini med syltet kantarelmayonnaise
Tilhørende vin: Meyers mousserende æblevin
Forret:
Rimsaltet helleflynder med peberrodsfløde, fennikel og dild olie
Tilhørende vin: 2016 Domaine Jean Paul Picard, Sancerre Cuvée prestige
Mellemret:
Stegte kammuslinger med skorzonerodder og sauce hollandaise
Tilhørende vin: 2017 Weingut Steininger, Grüner Veltliner Grand Cru
Hovedret:
Oksemørbrad med glaseret rødbeder, sprødt kalvebrisler, bagt sommerkål, stegt kartoffel og trøffelsauce med røget marv
Tilhørende vin: 2016 Teo Costa, Barbaresco DOCG Lancaia
Dessert:
Mørk chokolademousse med blommeiscreme og chokoladecrumble
Tilhørende vin: 2016 Domini Veneti, Recioto della Valpolicella
Kaffe og petit four:
Madeleines
Adresse: Meyers Spisehus, Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby
Læs mere på:
www.meyersspisehus.dk