Sushiworkshop for børn

Præsenteres af Børnemuseet

Hyggelig sushiworkshop for børn!

Tilmeld dit barn til en sjov madlavningsworkshop på Børnemuseet, hvor vi tager en kulinarisk tur til Japan og laver lækker sushi sammen. Undervejs hygger børnene sig med madlavningen, lærer lidt om råvarerne, er med til at dække op, rydde af, og prøve kræfter med at dekorere en tallerken, så maden ser flot og indbydende ud. Workshoppen slutter af med en fælles spisning af de lækre retter og selvfølgelig er der også tid til en lille dessert.

Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen. Det er især de 3-12-årige, som nyder at besøge os, men vores univers er for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Stemningen er uhøjtidelig og inviterer til nærvær – uanset om I besøger os for at prøve vores kreative værksteder, deltage i kurser, holde børnefødselsdag eller blot for den gode kop kaffe i vores cupcake-café.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Info

Denne workshop er kun for børn, så forældrene kan aflevere deres børn når workshoppen begynder og hente dem igen når den er færdig. Forældrene er selvfølgelig velkommen til at få en kop kaffe i vores lille café mens de venter, men kan ikke være med børnene inde til workshoppen.Adresse: Børnemuseet, Svanholmsvej 3a, 1905 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 28. aug. 2021 kl. 15:30 - 17:30
á 275,00 kr.
+ 21,00 kr.
søndag 29. aug. 2021 kl. 15:30 - 17:30
á 275,00 kr.
+ 21,00 kr.