I forbindelse med Copenhagen Beer Week får vi besøg af Husbryggeriet Jacobsen, som sammen med vores køkken, har planlagt en overdådig 5-retters menu og dertilhørende ølsmagning.
Og der ikke tale om en, hvilken som helst ølsmagning. Der er nemlig tale om helt unikke øl fra Jacobsen, som hverken kan findes i supermarkeder eller specialhandel. Det er eksklusive øl, som kun meget få mennesker får lov at smage!
Jacobsen medbringer:
?? Barley Wine Barrel Aged On New Oak
?? Double Brown Stout Barrel Aged On New Oak
?? Wheat Lager Sur Lie
?? Sour Rye (Cellarium)
?? Sparkling Velvet (udkast til den nye Velvet version)
... Som et plus medbringes enten Red Enzo eller en af deres Whisky Lagers
Vores dygtige køkken serverer følgende:
Snacks
Brandade krokette m. fermenteret hvidløgsmayo
Ølchips m. mayo på kyllingeskind
Forret
Rimmet kammusling m. yoghurt, tomat & malt crumble
Mellemret
Kyllingeterrine m. trøffel, syltede svampe & sprødt kyllingeskind
Hovedret
Oksefilet m. petite kartofler, fumet & variationer af løg
Dessert
Hvid chokolade m. skyr, consommé & friske brombær
Der er altså tale om en aften i top-topklasse!
SKAAL
- for det gode øl ????