Bryg din egen kombucha

Præsenteres af Raw Culture ApS

Kom med når vi afholder en workshop i kombucha brygning!

Kombucha er en fermenteret drik med oprindelse i Asien, og er blevet kaldt "kejserens eleksir". Denne "sodavand" er lavet af sødet te, der efterlades til gæring gennem en symbiotisk koloni af bakterier og gær (også kendt som SCOBY). Kombucha indeholder essentielle vitaminer og mineraler, hvilket gør det til et sundt alternativ til sukkerholdig sodavand.

På en kombucha workshop vil du lære mere omkring hvad kombucha er, oprindelse og hvordan man brygger sin egen. Vi kommer ind på de egenskaber kombucha har og hvorfor man drikker/bør drikke det. Vi gennemgår en hel brygge process hvor du vil brygge din egen kombucha som du vil kunne tage med hjem og brygge videre på. Derudover kommer vi ind på hvordan man brygger kombucha "sodavand" med forskellige smage.

Din vært
Raw Culture er et kombucha bryggeri fra Vejle. Hele vores filosofi er meget simpel – vi ønsker at gøre det let at tage de gode valg. At brygge kombucha der er så velsmagende, at det er en no brainer at tage det gode valg.

Vores historie begyndte for 4 a?r siden, hvor vi startede med at udforske mulighederne for at producere kombucha kommercielt. Tingene tog for alvor fart under corona lockdown, hvor vi i oktober 2020 fik muligheden for at leje os ind i køkkenet pa? den lokale Michelin restaurant (MeMu). Vi havde ga?et med ide?en om at kreere en smagfuld kombucha i flere a?r og nu havde vi muligheden. Vi fik lejet os ind, fik styr pa? alt omkring sikkerhed, fik fødevaregodkendelsen pa? plads, og derfra gik vi igang med at eksperimentere for alvor. Vi brugte næsten 1 a?r pa? at tilpasse vores smage og justere opskriften, da vi ønskede at lave et produkt, hvor smagen var i top uden at ga? pa? kompromis med kombuchaen og dens egenskaber.

Siden da har vi haft rigtig travlt. Vi blev taget rigtig godt i mod hos de bedre og finere restauranter i Vejle, ekspanderede til Kolding og siden da rundt til store dele af Danmark. Derfor blev vores lille setup hos MeMu ogsa? hurtigt for sma?t.

Vi er nu flyttet i større lokaler, fa?et investorer med ombord, en stærk bestyrelse og de første ansatte.

Vi er spændte på fremtiden og vores mission om at vise, at man IKKE behøver at give afkald pa? den gode smag. Det at tage de gode valg bør være en “no brainer”.

Instagram
Facebook

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Det får du med hjem

Inkluderet i workshoppen er alle ingredienser der skal bruges samt et 5 liters glas der er perfekt til kombucha brygning.



Adresse: TorvehallerneKBHs festivaltelt, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.